VÅR BERÄTTELSE - DIDIER LAB

Vår historia började i Paris, Frankrike. Didier betyder lust, passion. Denna passion återspeglas i detaljuppmärksamheten i produktionen av alla våra produkter, utformade med tanke på din hälsa och skönhet. 

Didier Lab-varumärket är unikt, Didier Lab erbjuder produkter tillverkade med olika ingredienser av hög kvalitet.
Det viktiga inslaget i Didier Lab-produktionen är det rika och förföriska valet av färger, vilket alltid är i linje med de senaste trenderna inom nageldesign och vård.

Bli en del av Didier Lab-världen genom att ta hand om dina händer med avancerade produkter som studerats för att erbjuda dig en 360-graders handvårdserfarenhet. Vi ägnar också särskild uppmärksamhet åt vård och skydd av dina naglar.

Alla komponenter i produkten väljs noggrant tills den perfekta kombinationen av ingredienser finns för varje produkt. Vi värdesätter professionellt arbete och vårt samhälle.

Didier Lab är ett varumärke som tror på stil och elegans som en blandning av modernitet och klassicism. Hos kvinnor är händerna, och mer specifikt naglarna, uttrycket för kroppens stil och estetik. Didier Lab sticker ut från andra märken inte bara för sin filosofi utan också för sina unika och innovativa mål. Varumärket erbjuder professionella produkter av utmärkt kvalitet som uppfyller alla nagelbehov.

I vår butik hittar du ett brett utbud av produkter formulerade med ingredienser som har valts med största omsorg och uppmärksamhet, även i enlighet med europeiska standarder. Dessutom vill varumärket hjälpa till att förbättra utbildning och tekniker för estetiska proffs. Utan en god kunskapsbas om produkter kan inte de bästa kvaliteten utnyttjas till fullo. Detta är den främsta anledningen till att Didier Lab Academy föddes som erbjuder professionell utbildning i nagelvård och design och riktar sig till både proffs och nybörjare.