VAD ÄR EN GUMMIBAS?

GUMMIBAS ÄR EN PRODUKT FÖR PROBLEMATISKA NAGELPLATTER MED BOMULLAR, TUNNA TÄCKNINGAR OCH MYCKET ELASTISKA SPIKAR. FÖR MÄNNISKOR SOM INTE VILL ANVÄNDA GEL FÖR UPPBYGGNING ELLER UTÖKNING.

Utan tvekan väcker en vackert gjord manikyr uppmärksamhet, det som är viktigt är naglarnas färg och vilka dekorationer  vi väljer för den. Idag kommer vi emellertid att utforska ämnet för det som är osynligt för ögat, om vad som är gömt under alla dekorationer. Naturligtvis är det en bas för hybridlack.



Varför är det så viktigt? 
En bra bas bör stärka nagelplattan, jämna ut den. Olika baser finns tillgängliga på marknaden, vilket ger oss möjlighet att välja den perfekta produkten för den nagelplatta som vi har eller som våra kunder har. Det är uppenbart att de skiljer sig åt med många faktorer, t.ex. densitet, hållbarhet eller till och med möjligheter.

På vår hemmamarknad blir gummibasen för hybridspikar mer och mer populär. Vilket inte är förvånande, för till exempel Ryssland har berömt gummibasen under lång tid. 

Låt oss prata vad som gör gummibasen annorlunda från andra baser. 

 

Motstånd mot mekaniska skador. 
Detta är den grundläggande och viktigaste skillnaden mellan en gummibas och någon annan nagelbotten. Personligen vill jag tillägga att personer som använder gummibasen älskar den här produkten för den här funktionen.

När du träffar en hård yta kan en normal byggbas , spricka eller gå sönder, vilket resulterar i brott på den naturliga nageln och ibland allvarlig avlägsnande av plattan från fingerhuden. Detta är den största nackdelen med denna typ av produkt.

Gummibasen samarbetar med din naturliga platta, kan böjas lätt och kommer inte låta din spika spricka eller bryta. 


Tjock mot flytande.
Vanliga baser för hybridlack är mer flytande, rinner lätt av och kräver mycket skicklighet för att kontrollera basen på plattan innan den härdas i lampan. De är idealiska för personer som har mycket övning i att göra naglar, för en normal platta och för dem vars nagelplatta inte är särskilt krävande, vilket innebär att den inte är svag och inte har några defekter i form av håligheter. Vad som är mycket viktigt kommer vi inte att bygga en spik ordentligt på grundval av detta.

Gummibasen är tät, och jag skulle till och med säga väldigt tät, precis som andra specialiserade nagelbaser. På grund av dess konsistens går gummibasen inte över nagelbanden. Vi kan enkelt bygga rätt nagelform, vi kommer att jämna ut ojämnheter i plattan.  På grud av den enkla appliceringen av gummibotten rekommenderas det för både professionella manikyrister och nybörjare.

Förlängning och överbyggnad

Gummibotten möjliggör förlängning av nagelplattan till ca 5 mm, rekonstruktion av nageln och återställande av den perfekta formen på nageln. Det fungerar för personer vars spik har brutits eller flisats, som försiktigt vill förlänga plattan utan att behöva köpa en nagelgel.


Gummibasen att fungera för alla, oavsett om du är en nybörjare eller en manikyrmästare från en känd salong. Det är en extra hållbar bas, som kännetecknas av extraordinär vidhäftning till den naturliga nagelplattan, tack vare vilken du kommer att bli av med luftbubblor. Det tål även de mest extrema förhållandena, så vi kan beundra en vacker manikyr under mycket lång tid.

Undvik baser av okänt ursprung, vars sammansättning kan innehålla ogynnsamma föreningar som har en negativ effekt på huden och nagelplattan.

 Didier Lab Sverige 

kup teraz