PREMIUM LIQUID GEL - DET ÄR BUILDER GEL I FLASKAN!

Premium Liquid Gel är verkligen en produkt som ingen annan, men hur skiljer sig Premium Liquid Gel från andra geler ?!

Först och främst är produktens utseende och konsistens något som liknar nagellacket eller till och med en tjock bas! Premium Liquid Gel känd som Builder Gel i  flaskan och är den enda gel på marknaden som kommer i en flaska med en borste. Den här funktionen gör det enkelt att arbeta med eftersom det inte kräver några andra verktyg för att använda produkten! Premium Liquid Gel appliceras som ett lack men det färdiga resultatet är en gel! Fantastisk! 

 

Nageltekniker i branschen älskar Premium Liquid Gel tack vare den mer flytande konsistensen jämfört med konventionella geler, att arbeta med Liquid Gel blir gjort dubbelt så snabbt! Precis vad vi älskar att höra, eller hur?

Det galna är att proffsen med den här produkten inte slutar med dess superlätta användning! Premium Liquid Gel värms inte upp i en lampa, ingen obekväm känsla som vi alla känner och fruktar!


Den här produkten känns lätt på nageln, ingen tung konstgjord känsla.

Premium Liquid Gel är den enda gel som löses upp!


Vi vet att det här är  svårt att tro på men det är sant! Du behöver inte vara expert med en e-fil för att ta bort den här produkten! Så bra nyheter för både nybörjare och experter! Du behöver inte vara expert med en e-fil för att ta bort den här produkten!

Oroa dig inte, den är fortfarande lika stark och pålitlig som vanliga  geler!

Premium Liquid Gel är stark och hållbar. Det är inte bara bra för att förstärka naglar som kan vara benägna att gå sönder, med denna produkt är det till och med möjligt att bygga nagelförlängningar upp till 5 mm! Du kan använda den för att rekonstruera en trasig eller sprucken spik, stärka nageln och utföra nagelplattearkitekturen!

På grund av att det är icke-rökigt minskar eller eliminerar det signifikant allergiska reaktioner, och det är också perfekt kompatibelt med alla andra geler och polygeler.


Användande:

  • Förbered nagelplattan
  • Applicera en mall om det behövs
  • Var noga med att täcka nageln med basen. Du kan välja vilken gelpolish eller gelbas som helst.
  • Forma nageln med flytande gel
  • Polymerisering - 30-60 sek. LED / 120 sek. UV-lampa. Minsta effekt 36w
  • Det är inte nödvändigt att rengöra dispersionsskiktet
  • Avsluta ditt utseende med stil med några Studios Gel Polish efter eget val eller som det är med sina naturliga subtila färger.


Prova en av de fantastiska 5 tillgängliga färgerna och se själv ➡️https://www.didierlab.se/collections/liquid-gel

Tack !

Didier Lab Sverige :)

kup teraz