NATURAL LOOK

 

NATURAL LOOK 

 

Redan nu börjar vi använda mer och mer ljusa och lätta kläder. Nu vill vi  bara njuta av det som är naturligt, lätt utan att anstränga våra ögon. För att tillfredsställa denna önskan har gel nagellack "Natural look" skapats, som (på grund av egenskaper) gör det möjligt att skapa en naturlig, lätt effekt. 

Formeln för den nya Natural Look semi-permanent lacken bygger på en av de mest populära och efterfrågade trenderna inom nagelindustrin, "Jelly" -effektlack. Detta mycket luftiga och halvtransparenta utseende skapar ett intryck av en mjuk och mycket lätt lack.


MINIMALISM OCH NATURLIGHET

Minimalism behöver inte alls vara tråkigt. Minimalism erbjuder enkelhet elegans och på något sätt erbjuder minimalism ordning. Idag kan vi se fler och fler bilder  som styrs av frasen “Less is more”. “Less is more” är mer än en trend, kalla den livsstil om du vill. Det handlar om att sätta fokus på det som är viktigt. Det handlar om att skala bort det onödiga och ge plats till det som ger dig harmoni. Att rensa ut och återgå till “basic” är en trend, livsstil som vi kommer att se mer av. 

        

Nagelindustrin är inget undantag. Mästarna fördjupar sig mer och mer och betonar behovet av att ta hänsyn till mer naturlig manikyr. Minimalism är motsatsen till den moderna konsumentberättelsen - och med goda skäl. På en global marknadsplats som vill att du ska konsumera mer och mer säger minimalism ”Hej! Har du någonsin funderat på att ha mindre? ” 

Vi tror verkligen att minimalism har många bra värderingar. Du behöver inte göra så att  bli av med allt du äger för att leva ett minimalistiskt liv. Det är en av de bästa sakerna med minimalism - du kan välja vad som passar dig, vad som är naturligt för dig, vad som ger dig harmoni. 

 Vår Natural Look-kollektionen innehåller lite rökiga, halvtransparenta och mjuka nyanser. Det är idealiskt för nagelteknologerr som följer modetrender och vill erbjuda sina kunder de senaste nyheterna. Natural Look-kollektion  är perfekt för en fransk manikyr, den vita klassiska, men också för den nya moderna franska manikyren. 

        

 Vad kan vara mer sofistikerat, elegant och lämpligt i alla situationer än utformningen av olika design i stil med minimalism. Enkel och samtidigt  snygg manikyr  gör att du enkelt kan komplettera ditt utseende. Vår Natural Look-kollektion gör det möjligt att passa in i vilken affärsstil som helst, vilket kan vara väldigt bekvämt.

          

kup teraz