INTRODUKTION AV DIDIER LAB EXTRA BOND SURFRI PRIMER

Lider du av torra, britta, svaga och plitande naglar ? Vi hör dig, vi har varit där också! Alla dessa problem gick bort  då vi började använda denna otroliga produkt! 


INTRODUKTION AV DIDIER LAB  EXTRA BOND SURFRI PRIMER!

Vi vet att du förmodligen har hört talas om en miljon produkter som gör anspråk på att hålla dina naglar friska, men vi kan garantera 100% för denna fantastiska produkt. Det hjälper inte bara till att reparera en svag och spröd nagel, utan berikar den också med flera vitaminer för att återställa nageln till bättre hälsa!

 


Hur fungerar Extra Bond Acid-Free Primer?

Extra Bond Nail Repair fungerar på två sätt. Produkten innehåller etylacetat som torkar (avfettar) nagelplattan och samtidigt skyddar nageln från att torka ut (uttorkning) orsakad av regelbunden användning av sura lösningar, samt hjälper till att behålla nödvändiga föreningar i nageln som är ansvariga för hälsosam nagel.


Ett skyddande fettlager avlägsnas under torkningen av nagelplattan, varefter kanaler öppnas och skapar ett perfekt medium som gör det möjligt för vitaminer att röra sig till det inre lagret av nageln. Vitaminer är föreningar med låg molekylvikt som lätt tränger igenom nagelplattan och gör det möjligt att bibehålla ett bra skick på nageln. Att använda bindningen med vitaminer skyddar plattan från att torka ut och ger ytterligare fukt. Vitaminer skyddar nageln från gulning och skalning.


Bindningen innehåller två monomerer - HEMA och Isopro-pylenedifenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylat (BIS-GMA). Dessa monomerer löses inte upp i nagelplattan och sätter sig (fastnar) på dess porer istället. De fördelar sig över nagelns yta och bildar ett glänsande, klibbigt skikt.


Med hjälp av alla dessa vitaminer och kemiska föreningar bildar Extra Bond Nail Repair starka bindningar med nagel- och gelpoleringsskikten, samt skyddar naglarna från att torka ut!


Låter ganska bra redan, eller hur?💕


Detta är en produkt som vi rekommenderar till salonger och proffs! Det är en produkt som kommer att revolutionera dina manikyr från dag ett! Så vad mer behöver du veta om den här produkten?


Hjälper till: 

  • Uttorkade (torra) naglar.
  • Tunna och mekaniskt skadade naglar.
  • Naglar med typiskt kort förslitningstid för gelsystem.
  • Den kan användas med alla gelpolerings-, gel- och polygelsystem.
  • Hur applicerar du den här produkten?

  • Efter en manikyr förbereder du nagelplattan med en nagelfil på 180 korn.
  • Avfetta naglarna med Didier Lan-dehydrator. • Applicera ett tunt lager Extra Bond Nail Repair på nagelplattan. INGEN TORKNING BEHÖVS!
  • Måla dina naglar med Sculpture Color Polybase eller annan gelpolish och torka dem med en LED 60s, UV 120s lampa.
  • Applicera en topplack på naglarna.
  • Prova den här produkten själv, vi vet bara att du inte kommer att bli besviken och inte heller dina lyckliga kunder!


Besök  https://www.didierlab.se/collections/extra-bond-primer för att se själv!


Tack och tack för läsningen!

Didier Lab Sverige  

kup teraz