Rätt baslack

Hur väljer man rätt baslack för nagel?

Alla baser är i huvudsak designade för att stärka nageln, men var och en av dem har ytterligare funktioner eller tekniska egenskaper. Frågan uppstår, hur man väljer den mest lämpliga för dig själv eller din kund? Du bör svara på dessa frågor. Vilket skick är nagelplattan inne för tillfället? Är den allvarligt skadad? Eller får den mycket fukt? Nedan hittar du en kort beskrivning av Didier Labs viktigaste baslacker för olika typer av nagelplåtar och ändamål.

Meta Base

meta-base - stärker nagelplattan, är resistent mot fukt och temperaturförändringar. Möjlig förlängning upp till 5 mm. Särskilt lämplig om du ofta använder gummihandskar under skönhetsingrepp eller hushållssysslor. Sommarbas nr 1.

Fiber Octagon Base

fiber-base-coat - Octagon (MEST POPULÄR) - designad för särskilt svaga och skadade naglar.Tack vare vitaminerna och fibrerna återställer och stärker den nagelplattan. Möjlig förlängning upp till 5 mm.

 Rubber Base

rubber-base-coat - gummi textur. Stärker och jämnar effektivt ut djupa ojämnheter. Möjlig förlängning upp till 5 mm.

 Rubber Base i Färg

rubber-base - det är en "2in1" bas, så vi kan hoppa över färglagret. Perfekt för dem som gillar mjuka naturliga eller rödaktiga nyanser. Passar även för fransk manikyr. Inte lämplig för nagelförlängning.

 Fiber Base i Färg

fiber-base - "2in1", mjuka, naturliga nyanser och ytterligare nagelförstärkning pgavitaminerna och fiberglaspartiklarna i kompositionen. Ej lämplig för nagelförlängning. 

Du hittar mer detaljerad information i tabellen nedan. 

 

 

kup teraz