Hur väljer man gelénagellack?

Hur väljer man gelénagellack?

Den huvudsakliga funktionen för gelénagellack är färg, så den viktigaste aspekten här är vilka färger och vilken stämning du önskar. Det är också värt att uppmärksamma några tekniska detaljer: a) pigmentering, b) om det är lätt att applicera eller inte rinner på nagelbanden. De huvudsakliga kollektionerna från Didier Lab listas nedan.

Studios Didier

studios-didier-1  (MEST POPULÄR) - den största kollektionen med cirka 200 färger. 90% av dem ger full täckning med bara ett lager. Stark pigmentering, läckra, färdiga färger. Alla kommer att hitta sina favoritfärger i Studioskollektionen.

Brillant

brilliant  (MEST POPULÄR) - en ljus, glänsande kollektion på toppen! Effektiva, ljusreflekterande gelénagellack med hög pigmentering. De kommer att skapa en strålande stämning inte bara vid speciella tillfällen utan också i vardagen!

 

Natural look

natural-look  - transparenta, naturliga färger för älskare av minimalism. Det önskade resultatet, färgintensiteten kan justeras med antalet lager. Du kan hitta både ljusa och starkare färger i denna kollektion.

Exotic

exotic - mycket lekfulla och exotiska färger med minimal skimring. Du kan uppnå en lätt fjädereffekt. Perfekt för att täcka hela nagelplattan eller för designelement.

Andra

Flera andra lekfulla kollektioner för full täckning eller nagelkonst - Macarons, Unicorn, Confetti, Electro, Pop Star.

kup teraz