FIBER BASE

SMART Fiber Base Gel är ett innovativt sätt att stärka naglarna (snabb och enkel applikation) 


Nästan alla tjejer håller med om att friska, starka, favoritfärgade lackade naglar är en viktig stilaccent. Nagelkonst, olika effekter och teknologier tillåter idag att naglar dekoreras med en mängd olika mönster och färger, vilket blir en annan kreativ form där vi uttrycker oss. 

Många nagelteknologer vet dock att inte alla klienter kommer att kunna få en manikyr vid önskad tidpunkt, och vissa klienter har problematiska naglar vilket gör att de inte kan få önskade naglar precis då de vill, det får dem ofta att vända på huvudet. 

Vissa teknologer använder gel för att försöka lösa dessa problem, men också här möter klienter en känsla av plast som inte alla gillar. Andra - med hjälp av glasfiberteknik, som gör det möjligt att få ett ganska naturligt intryck och pålitligt stärka nageln. Men att arbeta med detta material och den här tekniken kräver speciell kunskap och verktyg, så själva processen blir komplex och lång. 

       


Frågan uppstår naturligtvis, finns det ett annat sätt att stärka och återställa naglarna? Svaret på denna fråga ges av Didier Lab, som presenterar en ny generation av innovativa produkter - SMART Fiber Color Base. Det här är produkter med unik teknik och komposition och gör det extremt enkelt att förstärka och återställa även de mest problematiska naglar. Produkten från den nya linjen - Fiber Color Base gel - har just dykt upp. Denna produkt har en exceptionell fastsättning på grund av de syntetiska små nylonfiberpartiklar som den innehåller. Tack vare dem kommer även de tunnaste naglarna att behålla sin form när de växer tillbaka och inte kommer att deformeras. Tack vare den innovativa Supertexture-tekniken fördelas dessa element extremt jämnt på nageln, utjämnar den och fäster alla komponenter i manikyren. 

        

Fiber Color Base gel är berikad med vitamin E och Kalcium, vilket hjälper till att återställa svaga, tunna, pappersliknande naglar. Med denna produkt kan du inte bara stärka och återställa utan också modellera, eliminera arkivering, och om du behöver omedelbar korrigering. Den mjuka pastellfärgspaletten gör att du inte bara kan maskera nagelns ojämnheter utan också använda den till exempel för nyanser av fransk manikyr. Den viskösa, krämliknande konsistensen gör det enkelt att belägga och forma - gelén rinner inte av även efter applicering av en större mängd. 

        

kup teraz